top of page
20200525_212310.jpg

O meni 

Moje ime je Julija Sojič . Že kot otrok sem vedela, da želim opravljati delo z ljudmi , predvsem pomagati ljudem. Kot zelo čustvena punca, me je izredno bolela krivica in nevreden odnos do šibkejših, zato sem še posebej čutila v sebi željo, po pomoči vsem, ki so pomoči potrebni .

Po končani srednji šoli sem študirala delovno terapijo, vendar sem se po rojstvu svojega sina Taia Valentina , prekvalificirala na študij kozmetike. 

Kot najbolj srečno bitje, ki ima v rokah največjo ljubezn v življenju , svojega sina, sem se po dveh mesecih po rojstvu srečala k kar veliko življensko preizkušnjo...in sicer Tai je imel hudo obliko atopijskega dermatitisa in ogromno alergij. Več o samem poteku lahko preberete na spodnjem linku :

https://siol.net/trendi/nasveti-za-zdravje/bolnemu-sinu-je-pomagala-sama-s-svetlobo-in-z-lastno-kozmetiko-407364

Nisem ravno vedela, kako se lotit zdravljenja , sem pa zelo dobro vedela, da bom naredila vse, da bo moj sin popolnoma zdrav. 

Tako sem v času študija kozmetike pridobila ogromno sktrokovnega znanja in veliko željo po poglabljanju določenih vsebin. Ker me je sama izkušnja vodila v to, da v prvi vrsti začnem spreminjat sebe in svoj način življenja , sem se podala v dodatna izobraževanja od energijskih tehnik, refleksoterapij svetovno priznane refleksoterapevtke do aromaterapije itd., hkrati pa me je nekje v podzavesti tudi vedno spremljajo znanje moje mami,ki mi je že kot otroku kot velika ljubiteljica zelišč, prbližala znanje o njih in njihovi uporabi. V tem času sem se posluževala različnih tehnik komplementarne, alternativne medicine za sina in zase, pri tem pa hkrati vedno bolj razvijala svoj lasten način delovanja , ki sem ga postopoma širila. Po končanem delu na oš s prilagojenim programom kot spremljevalka, sem se odločila za svojo samostojno pot. Odprla sem terapevtski center Svetlobni dotik , kjer sem vsa svoja pridobljena znanja združevala , se skozi svoje izkušnje razvijala in tako tudi razvijala svoje terapevtske pristope , moj namen  je , da vsakemu posamezniku pomagam, da sam aktivira samozdravljenje, ki ga imamo v sebi, da mu s pomočjo tehnik pomagam do harmonizacije in samozdravljenja telesa. Glede na to, da se zavedamo kako pomembno je kaj uživamo, kaj nanašamo nase, sem pri svojem delu uporabljala že takrat naravno kozmetiko Dvorec Trebnik ( v času študija sem takrat celo pri njih opravljala prakso v razvoju )  ,saj je v prejšnjem podjetju- takratnem lastniku bz Dvorec trebnik,  delala že mami . Kasneje sem se odločila za odkup blagovne znamke Dvorec Trebnik in od takrat naprej združujemo vso znanje in izkušnje kot družinsko podjetje, kjer delamo s srcem .

Julija 

85212085_10220539619669971_6597937715122
90062943_10220680701636932_6254804076240
bottom of page