x

ŽELITE POPUST?

Prihranite pri nakupu. Če se prijavite na e-novice, dobite 10% popusta za prvi nakup v spletni trgovini. Vpišite svoj e-mail v spodnje polje in prejeli boste bon za popust, ki ga lahko izkoristite že danes. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Prijava na e-novice
Pišite nam: info@trebnik.com

Eko čebelica

Več pogledov

Eko čebelica

Koda artikla: #03

Zaloga: Na zalogi

Program je namenjen otrokom.

Cilj izobraževalnega programa je na igriv in otrokom prijazen način predstaviti zanimivi svet življenja čebel ter jim približati skrb za okolje v katerem živimo.

Čas trajanja programa: 120 min

6,90 €

Opis programa:

Udeležence izobraževalnega programa sprejme predstavnik dvorca Trebnik, oblečen v tradicionalna grajska oblačila. Popelje jih v Zeliščno galerijo in jim predstavi posebnosti dvorca Trebnik in njegovo zgodovino. V ustvarjalni delavnici udeleženci izobraževalnega programa izdelajo pisane rožice iz ostankov tekstilnega materiala, ki jih prejmejo kot darilo. Skozi vso ustvarjalno delavnico poteka izobraževanje na temo ekologije in čebelarstva. Sledi ogled čebelarstva Žvikart, kjer čebelar z bogatim praktičnim znanjem in izkušnjami popelje otroke v skrivnostni svet življenja čebel. Predstavi jim zdravilnost čebeljih izdelkov ter pokaže delo in naloge čebelarja. Poudarek pri spoznavanju čebeljega sveta temelji na vplivu onesnaževanja okolja, na krhko življenje čebel, kot tudi na kakovost življenjskega prostora ljudi.

Darilo: rožica iz tekstila, ki jo udeleženci delavnice izdelajo sami.

Kontakt:
ga. Mihaela Kolar
03 757 4832